Film i TV

Trump ili Biden: Jennifer Aniston prijevremeno glasala, otkrila i za koga

Zvijezda “Prijatelja” Jennifer Aniston postala je politički aktivna, barem ako je suditi po objavi na Instagramu.

Jennifer Aniston - Instagram

Slavna 51-godišnja glumica objavila je da je putem pošte prijevremeno glasala na američkim predsjedničkim izborima i svoje povjerenje poklonila demokratskom kandidatu Joe Bidenu i njegovoj zamjenici Kamali Harris, prenosi “Radiosarajevo“.

“Glasala sam za njih jer je trenutno naša zemlja podijeljenija nego ikad ranije”, napisala je glumica u petak na Instagramu i objavila dvije fotografije na kojima ubacuje glasački listić u poštanski sandučić.

“Trenutno nekoliko muškaraca na vlasti odlučuje šta žene mogu, a šta ne mogu raditi sa svojim tijelima. Naš aktuelni predsjednik zaključio je da rasizam nije problem. Više puta je i javno ignorirao nauku, previše ljudi je umrlo. Riječ je o budućnosti ove zemlje i cijelog svijeta”, napisala je Jennifer Aniston.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh