Film i TV

Vesna i Đole Đogani saznali da je Luna trudna: Odmah joj ovo poručili, muk u emisiji

Bračni par Đogani i poznati pjevači, Vesna i Đole, bili su gosti jutarnjeg programa “Dobro jutro Srbijo”.

Đole i Vesna Đogani - Instagram

Nedavno su objavili novu pjesmu “Zabranjena ljubav” kojoj je, kako kažu, bio za cilj da kroz mini reportažu u okviru pjesme ljudima iz dijaspore prikažu rodno mjesto.

– Oni koji su iz dijaspore, baš su se poželjeli, pa smo im mi kroz pjesmu priredili mini reportažu. Kada čujem priču o Jugoslaviji, meni je nekako toplo oko srca, vezan sam i za Sarajevo – rekao je Đole.

– Riječ je o zabranjenoj ljubavi, kćerka političara je zaljubljena u dečka koji je siromašniji i nije baš za nju, kako misli njen otac – objasnila je Vesna sadržaj pesme.

Đole je, takođe, objavio i lijepe vijesti:

– Juče sam saznao da je Luna trudna, brat mi je napisao i presretan zbog toga jer ću postati deda – pohvalio se Đole Đogani gostujući u emisiji “Dobro jutro Srbijo”, što je iznenadilo sve jer su mislili da oni nisu u dobrim odnosima, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh