Film i TV

“Ne možeš da znaš na početku…” – Mina Lazarević kroz suze prvi put o porodičnom nasilju i razvodu

Glumica Mina Lazarević (45) progovorila je o detaljima razvoda od bivšeg supruga, baletskog igrača Gorana Stanića, koji ju je pretukao 2015. godine, u stanu u kojem su zajedno živjeli.

Mina Lazarević - TVPink

Baletski igrač je tada priznao krivicu i postigao nagodbu da provede godinu dana u kućnom pritvoru.

Nekada brakovi nisu rasturani zbog toga što je tradicija uvijek bila na prvom mjestu, pa je bila sramota. Tradicija je u prošlom vijeku prekinuta. Sada, kad se neko razvede, pomisliš: “Ja ne znam ni šta su tražili zajedno”. Kako će svako u tome da se ponaša, to je već individualno, to ne možeš da znaš na početku — rekla je Mina u emisiji “Preživeli” i otkrila kako je tada reagovao njen stariji sin iz prvog braka.

Lazarevićeva je povodom njegove reakcije na sve što se dešavalo između nje i Stanića rekla:

Burno je reagovao. On je stariji. Normalno je da drugačije doživljava sve. Ali… Mislim, šta da ti kažem… — rekla je Mina i obrisala suze, prenosi “Mondo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh