Film i TV

‘Režiser je vikao – stop, Breno, lakše malo!’: Dragan Bjelogrlić otkrio tajnu intimne scene s popularnom pjevačicom

Priznao je da poljubac nisu htjeli simulirati i da su željeli da scena izgleda što realističnije

depo

Trideset i tri godine od izlaska kultnog filma ‘Hajde da se volimo’, u kojem je glavnu ulogu imala jedna od najpopularnijih balkanskih pjevačica Lepa Brena, glumac Dragan Bjelogrlić progovorio je u dokumentarcu prikazanom na Prvoj TV o intimnoj sceni koju je snimio s njom te je otkrio dugo čuvanu tajnu, prenosi Blic.

Priznao je da poljubac nisu htjeli simulirati i da su željeli da scena izgleda što realističnije, ali da je Breni trebalo vremena da se opusti i da ponudi nešto više od “blage” verzije poljupca,piše Depo

“Budući da Brena nije imala glumačkog iskustva, rekao sam joj da sve radim realistično i da nema foliranja i kako taj poljubac moramo napraviti onako kako se to radi”, započeo je.

“Sjećam se da je reditelj Stanko Crnobrnja vikao: ‘Stop, Breno, lakše malo.’ Ozbiljno je shvatila tu ulogu jer je ozbiljan profesionalac i sve je radila sto posto, ali u film je ušla ona blaža verzija poljupca, koja nije bila prava”, dodao je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh