Film i TV

Sjećate li se djevojke sa ožiljkom? Marisol je imala pravi ljubavni skandal sa predsjednikovim sinom, ovako danas izgleda

Sigurno se sjećate siromašne djevojke sa ožiljkom koja se zaljubi u bogatog Hose Andresa i postane žrtva intriga njegove ugledne porodice!

Marisol - Doznajemo.com

“Marisol” je bila planetarno popularna, a glavna zvijezda ove telenovele bila je Erika Buenfil.

Erika Buenfil odigrala je Marisol 1996. godine, a i prije toga je bila proslavljena u rodnom Meksiku, mada joj je uloga siromašne cvjećarke promijenila život. Ipak, iako je tih godina bila hvaljena na svakom koraku, putovala svijetom i uživala u slavi, njen put je bio posut i trnjem.

Naime, njena ljubavna priča je 2004. i 2005. godine postala skandalozna! Bila je u vezi sa Ernestom Zediljom Velaskom, sinom bivšeg predsjednika Ernesta Zedilje. Iz tajne romanse rodio se njihov sin Nikolas Hesus Buenfil Lopez, ali ga otac nikada nije priznao. Erika je tada, kao samohrana majka, odlučila da se posveti isključivo djetetu. Prihvatala je male uloge, a tek 2012. godine ponovo se oprobala u značajnijoj ulozi u seriji.

Mnogi su tada komentarisali da vrijeme prolazi, ali da ona ostaje ista, što važi i dan-danas! Erika u novembru puni 57 godina, ovako danas izgleda:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Paseo time. Happy Day!!☀️?

Objavu dijeli Erika buenfil (@erikabuenfil50)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Linda noche. ?

Objavu dijeli Erika buenfil (@erikabuenfil50)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh