Film i TV

Zgodni Alehandro je bio miljenik svih žena u hit seriji “Rubi”: Glumac danas ima 52 godine i izgleda očaravajuće

Eduardo Santamarina je u sretnom braku i ima kćerku.

Eduardo Santamarina - Screenshot

Glumac Eduardo Santamarina oduševio je čitav region ulogom Alehandra u čuvenoj seriji “Rubi”.

Glavnu junakinju po kojoj serija i nosi ime igrala je prelijepa glumica Barbara Mori sa kojom on ima najviše zajedničkih scena. Zaplet ove hit serije bio je nešto što publika na ovim prostorima do tada nije imala prilike da vidi, te i ne čudi popularnost koju je munjevitom brzinom stekla, prenosi “Glossy“.

Ljubavna priča na relaciji Rubi – Alehandro slika je tragičnog epiloga, na koji nismo navikli kada su latinoameričke sapunice u pitanju.

Čuvena zlobnica Rubi bila je zaljubljena u zgodnog doktora Alehandra, koji je imao jednu manu – bio je siromašan, a to je bila glavna prepreka njihovoj ljubavi, jer je Rubi ipak više voljela novac.

Osim Rubi, Eduardo je glumio i mladog slikara u kojeg se zaljubila Marisol u istoimenoj hit seriji.

On je i dalje velika zvijezda u Meksiku. Snima filmove i serije. Njegovo vjenčanje 2009. godine je izazvalo veliki interes. Pogotovo jer se vjenčao sa koleginicom Majrin Viljanuevom, takođe zvijezdom sapunica. Imaju kćerkicu Huliju. Iako ima 52 godine, Eduardo i dalje izgleda veoma šarmantno i izazovno.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Tu y Yo somos uno mismo????❤️

Objavu dijeli Eduardo Santamarina (@eduardosantamarinamx)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh