Film i TV

Skinula se Kasandra – Fanovi iznenađeni

Glumica Koraima Tores, koju je Balkan zavolio zbog popularnosti u seriji “Kasandra” obradovala je svoje fanove provokativnom fotografijom..

Kasandra - Screenshot

Čuvena Kasandra na Instagramu ima oko 250 hiljada pratilaca koji su među prvima vidjeli u koliko dobroj formi je glumica. Znaju oni dobro da Koraima Tores naporno trenira, ali ih je ovaj prizor, ipak, iznenadio, prenosi “Informer“.

Glumica definitivno spada u sam vrh na listi poznatih ličnosti sa najizraženijim trubušnjacima, po kojima je prevazišla i Dženifer Lopez, poznatu između ostalog i po strastvenom treniranju i pločicama na stomaku.

Zvijezda priče o Kasandri koja je ušla i u Ginisovu knjigu rekorda kao serija na španskom jeziku koja se emitovala u najvećem broju zemalja (128) oduševljava pratioce, a i širu publiku, cjelokupnim izgledom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Feliz Domingo MiCombo #coraimatorres #losquiero #micombo #gracias #feliz #felizdomingo #undiaalavez #?

Objavu dijeli Coraima Torres (@lacoraima)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh