Film i TV

Traži pomoć – Pujasova majka u strahu zbog sina: “Frana šaljem na psihijatriju, spreman je da naudi sebi”

Dragana Pujas, majka aktuelnog učesnika “Zadruge 4” Frana Pujasa, jedva čeka da joj sin izađe iz rijalitija kako bi ga odmah poslala na psihijatriju da se liječi od n..komanije i psihičkih problema.

Fran Pujas - Screenshot

Ona je prvi put čula ispovijest sina na malim ekranima, kao i skandalozne detalje koje do sada nije znala. Dragana je tada shvatila kroz šta sve prolazi njen sin i koliko muka mu je zadala zavisnost od dr.ge. Jako se potresla i shvatila da mu je stručna pomoć neophodna. Ona je danima van sebe, brine i nije joj dobro, pa je za medije samo kratko progovorila i zamolila sve da je ostave na miru jer teško podnosi sve ovo.

– Molim vas, nisam OK. Fran mora na psihijatriju, moraju da mu pruže pomoć, ovo je previše strašno. Nisam mogla da vjerujem šta sve priča. Pakao. Izvinite, mnogo mi je teško, ne mogu više da pričam – kratko je rekla Franova mama, na ivici da zaplače. Nakon toga Pujasova komšinica je rekla da Dragana sve ovo teško podnosi, te da se plaši da Fran ne naudi sebi jer su mu osjećanja pomiješana, a opijati su mu pomutili mozak.

– Žao mi je Dragane, ali mi je žao i Frana. Svi koji ih znamo smo bili šokirani njegovom pričom. Zaista ne znam kad se oteo kontroli jer veoma dobro znam kako je gajen. Sa Draganom pričam o tome. Jako je zabrinuta za sina. Sva sam se naježila kada mi je rekla: “Ne znam šta ću sa sobom više. Crne misli mi se samo motaju po glavi. Plašim se da ne uzme dr.gu i ne naudi sebi. Emocijalno je jako rastrojen”. Međutim, nakon što ga je čula, malo se smirila i, kada izađe, odvešće ga na liječenje – kaže Franova komšinica.

Inače, Pujas je na početku rijalitija rekao da se njegova majka neće oglašavati pošto radi u policiji Hrvatske, međutim, on je sa njom imao razgovor u “Zadruzi” i ona mu je tada rekla da se mora izliječiti, kao i da se kloni bivše djevojke Paule.

– Moraš što prije da se izdigneš. Okreni se budućnosti, nemoj više plakati, dosta je toga. Digni se i budi onakav kakav jesi. Kloni se Paule, neću da te vidim sa njom.

Podsjećanja radi, Fran je u ispovijesti priznao sve zbog čega se gorko kaje i koje su to stvari koje je radio u bliskoj prošlosti koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

– Oprosti, majko, imao sam period godinu i po dana života, nisam bio pravi zavisnik, ali sam volio da uzimam k..ain i jedino što mi je dr.ga donijela u životu jesu problemi i dugovi, počeo sam psihički da pucam i želim mladima da naglasim da bježe od toga. To je najveće zlo koje postoji – iskren je bio zadrugar koji se sve vrijeme tresao dok je ovo pričao.

– Bio sam dva puta u zatvoru, a moja majka je radila u policiji, ona sada čuva političare. Nije mogla da me sačuva i pored toga čime se bavi. Kolege su je zamrzile na poslu, ali mene moja majka voli i prava je majka. Žao mi je, ali u tom periodu života sam gledao da imam što manje kontakta sa njom da joj ne stvaram probleme. Nakon zatvora najviše mi je pomogla moja djevojka Paula – rekao je Fran, prenosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh