Film i TV

Hose Armando danas je top frajer – Ima 55 ljeta, žene lude za njim

Cijeli Balkan se jedno vrijeme bio navukao na Esmeraldu a danas skoro na svim kanalima ima po jedna španska, indijska ili meksička serija.

Esmeralda - Novi

Glumci koji glume u tim serijama su itekako dobro plaćeni i žive kao milioneri, a nedavno se pisalo i o glumici koja je stekla svjetsku slavu glumeći ulogu Esmeralde.

Ona je nakon serije obilazila svijet gdje su je obožavatelji dočekivali, a bila je i u Beogradu i Sarajevu i napunila dvije najveće dvorane. Međutim, ona je završila na heroinu i poslije toga je 3 godine morala provesti na odvikavanju.

Glumac koji je bio s njom u seriji je Hose Armando, a poslije serije njemu se gubi svaki trag. Danas on ima 55 godina, iza sebe ima jedan propali brak a mediji u njegovoj zemlji preispituju njegovu se*sualnost. Njegovo pravo ime je Fernandno Kolunga i iako je bio u vezi sa mnogim ženama mnogi tvrde da je on zapravo gej.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Buenos dias ??? ?✌?

Objavu dijeli Fernando Colunga (@fernandocollunga)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

no he cambiado nada! ?buen día?

Objavu dijeli Fernando Colunga (@fernandocollunga)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh