Film i TV

Preslatka Elif izrasla u pravu ljepoticu, nećete je prepoznati: Od malene djevojčice do princeze

Turska serija Elif opčinila je gledatelje u regionu, ponajviše zbog preslatke djevojčice koju tumači Isabella Damla.

Serija "Elif" - Doznajemo.com

Djevojčica je rođena 2009. godine u New Yorku. Njen otac je Amerikanac, političar i biznismen iz New Yorka, a majka iz Turske.

Najmlađa zvijezda jedne od najgledanijih serija u BiH „Elif“, Isabella Damla Güvenilir redovno na svom Instagram profilu dijeli trenutke kako sa snimanja tako i one kada je okružena prijateljima i porodicom. Po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama možemo vidjeti kako je narasla u pravu ljepoticu.

– Veoma sam sretna zbog serije, uživam ići na snimanja. Naravno, tu sam skoro provela svoje djetinjstvo. Svi moji mliječni zubi su ispadali, u jednoj epizodi imam zub, a u drugoj već nemam. Uspijem završiti i sve svoje školske obaveze na vrijeme. Idem u školu, a nakon škole idem na set snimanja, zadaću radim kada čekam svoju scenu. Imam mnogo slobodnog vremena dok čekam, pa mogu da uradim zadaću – kazala je Isabella u intervjuu za magazin “Azra“.

Isabella Damla – Instagram

Isabella Damla – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh