Film i TV

Nazivali su je ružnim pačetom – Kako je Monica Bellucci izgledala kao tinejdžerka?

Sada je jedna od najljepših glumica na svijetu!

Monica Bellucci - Atma.hr

Monica Bellucci, italijanska glumica i jedna od najljepših žena svijeta, proslavila je 56. rođendan, a mnogima se čini da godinama ne stari.

Inače, Monika je veliki pobornik prirodne ljepote, i poznato je da nije uradila nijednu estetsku operaciju na svom licu i tijelu.

Da li je Monika Beluči jedna od najljepših žena na svijetu:

Glumica je kao tinejdžerka izrasla u pravu ljepoticu, ali to nije bio slučaj dok je bila dijete. Naime, fotografije iz njenog djetinjstva pokazuju da se ona mnogo promijenila i da ne liči na sebe. Mnogi su je prozvali i “ružnim pačetom”, koji je s godinama izrastao u labuda.

Slično je bilo i sa glumicom Sofijom Loren koju su u djetinjstvu zvali “čačkalica”, a na slikama iz rane mladosti, gotovo da ne podsjeća na lepoticu na koju smo navikli, a u nastavku pogledajte kako je Monika izgledala kao tinejdžerka:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh