Film i TV

Prije tetovaža i pirsinga, Fran Pujas je bio najpametnije dijete: Evo kako je nekad izgledao

Fran Pujas pojava je koja samim svojim izgledom intrigira javnost. Ušao je u ‘Zadrugu’, a onda se pokazao kao neko ko nema dlake na jeziku.

Fran Pujas - Screenshot

Atipičan mladić istetoviranog lica ima burnu prošlost, pa je detalje svog života iznio i u rijalitiju. Otvoreno je pričao o problemima sa narkoticima, ali i agresivnošću, pa i sukobima sa zakonom, prenosi “Novi“.

Međutim, Fran je neosporno nadprosječno inteligentan, a tome u prilog govori i video zapis u kojem Pujas kao mali dječak rješava Rubikonovu kocku za samo pet minuta.

Ovaj zadrugar je priznao da duguje 80.000 eura, te da se plaši da se vrati u Zagreb, pa otuda nagađamo i razloge zbog kojih je ušao u najgledanji rijaliti u regionu.

Ko bi rekao da će od ovako nadarenog dječaka, postati problematičan tip?


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh