Film i TV

Sestra Naye Rivere uselila se k njenom suprugu dva mjeseca nakon tragedije

SUPRUG tragično preminule glumice Naye Rivere, koja se utopila prije dva mjeseca, Ryan Dorsey živi s Nayinom mlađom sestrom Nickayli i zajedno se brinu za njegovog 5-godišnjeg sina.

Nickajli Rivera - Instagram

Ova odluka pokrenula je brojne glasine da su Ryan i Nickayli u vezi, no ona je odlučila o tome progovoriti na svom Instagramu.

“U najmračnijem vremenu moga života jedino što je važno su moji prijatelji i obitelj. Biti tu za svog nećaka iako ne mogu ni za sebe. Ne zanima me kako stvari izgledaju jer nitko ne može vidjeti svaki teški trenutak kroz koji svi prolazimo. Najvažnije što sam naučila iz svega je pokazivati ​​suosjećanje, ne osuđivati ​​druge i nikada ne uzimati trenutak života zdravo za gotovo. Nadam se da svi možete učiniti to isto”, napisala je Nickayli na Instagram Storyju.

5-godišnji Josey, kojeg je 37-godišnji Dorsey dobio s pokojnom glumicom, bio je s njom na jezeru kada se utopila. Kako je kasnije kazao, mališan je čuo majku kako doziva pomoć prije nego što je nestala ispod vodene površine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh