Film i TV

Zbog Jovane Joksimović pobuna na “RTS”: Radnici uputili oštre prijetnje javnom servisu, evo i zbog čega

Zaposleni na RTS-u spremaju peticiju ako se Jovana Joksimović vrati u ovu medijsku kuću, prenose mediji.

Jovana Joksimović - Screenshot/YouTube

Popularna voditeljica je sa kolegom Srđanom Predojevićem prije nekoliko dana otpuštena sa TV Prve i sada je u potrazi za novim angažmanom.

Kako prenosi “Informer” Jovana će karijeru najvjerovatnije nastavi na televiziji K1, koja je vlasništvu njenog muža Željka Joksimovića, a nije isključeno ni da se vrati na RTS, gdje je sa Predojevićem radila od 2005. do 2010. godine.

Ako se Jovana vrati na RTS, nastaće haos! Niko iz tehničke službe neće željeti da radi sa njom jer je svi pamte po bahatom ponašanju i vrijeđanju saradnika. Ako je Bujke (Dragan Bujošević, prim. aut.) stvarno vrati, mora da bude svejstan da izaziva gnjev svojih zaposlenih! Spremni smo i peticiju da potpišemo protiv Jovaninog povratka na RTS – počinje priču izvor ovog lista sa RTS-a i objašnjava zbog čega su ljudi u Javnom servisu toliko ogorčeni na popularnu voditeljicu:

Užasno se ponašala prema tehničkom osoblju! Vikala je na kamermane i tonce, vrijeđala je šminkerke, mlađim koleginicama je govorila da su ‘ružne i debele’. Znao je i Srđan da bude drzak, ali ni približno kao ona.

Za razliku od Jovane, koja se isticala hirovitim ponašanjem, Predojević je imao drugu manu: mnogo je volio da troši tuđe pare.

U početku je on bio velika faca, dok se Jovana šlepala uz njega, a kasnije se to sve skroz promijenilo. Srđan je svakog jutra na RTS-u tražio da mu se otvara nova košulja pred emisiju, nije htio ništa dvaput da obuče. Službenu karticu najčešće je koristio da sebi nakupuje garderobu. S vremenom je i Jovana počela da zahtjeva specijalni tretman na poslu, pa je tražila da se i njoj kupuju garderoba i skupocijene kreme – priča sagovornik.

Bahaćenje poznatog voditeljskog para prekinuo je 2010. godine tadašnji direktor RTS-a, pokojni Aleksandar Tijanić.

Dugo je trpio hirove svojih TV zvijezda, a onda mu je pukao film. Planirao je da otpusti samo Srđana, a Jovanu je htio da zadrži, jer je nju baš gotivio. Međutim, kada je Predojević dobio otkaz, Joksimovićeva je rekla Tijaniću: “Ako ide on, idem i ja.” Poslije toga su zajedno otišli na Pink. Mediji su to predstavili kao ‘transfer decenije’, a njih dvoje su bili najureni i nisu imali gdje drugdje da odu… – zaključuje sagovornik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh