Film i TV

Stigle tužne vijesti o voditelju Srđanu: Poslije cijele drame sa otkazom, sad se desilo ovo

Poznati voditelj se sada našao u velikom problemu…

Jovana i Srđan - Screenshot

Frka koja je trajala danima i u koju je uvučen i voditelj Filip Čukanović koji je gledaocima televizije poželio ‘dobro jutro’ umjesto poznatog para, kulminirala je prvo viješću da je Predojeviću zabranjen ulazak u televiziju, a potom i saopštenjem Prve. Jovana se ubrzo oglasila, takođe na Instagramu, i napisala: ‘Kakva televizija, takvo i saopštenje’, a zatim otkrila i da ‘otkaz dobila preko Instagrama’.

Srđan se ranije također oglasio i ispričao da mu je u ponedjeljak bilo fizički onemogućeno da uđe u zgradu TV Prva, kao i da je njihov jutarnji program bio duplo gledaniji od ovog koji vodi Filip Čukanović.

Poznati voditelj se sada našao u velikom problemu, jer niko ne želi da ga zaposli, a trenutno je ostao i bez svih primanja.

Ostao je bez prebijene pare! Dvije godine je na Prvoj televiziji primao veliku platu i istovremeno zarađivao u kontroli letenja. Navikao je na lagodan život i mislio je da će tako uvijek biti. Nije mogao ni da sanja da će jednog dana ostati bez ikakvih primanja, pa mu je to baš teško palo – rekao je izvor za “Informer“.

On je dodao i da je Srđanu gubitak posla najteže pao zbog supruge i njihove djece, kao i da iako imaju neku ušteđevinu troškovi za djecu su veliki.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh