Film i TV

Berguzar Korel otkrila kako izgleda doručak u njenom domu

Jedna od najpopularnijih turskih glumica Berguzar Korel (38) objavila je na društvenim mrežama kako izgleda doručak u njenom domu.

Berguzar Korel i Halit Ergenc - Doznajemo.com

Inače, Berguzar se ovih dana sprema se za povratak na scenu s pozorišnom predstavom „Djevojke i dječaci“, u kojoj je neko vrijeme napravila pauzu. Ona će se ponovno pojaviti pred turskom publikom 30. septembra, piše “Azra“.

Na njenom trpezarijskom stolu našlo se pet tanjira i više vrsta hrane, a pored trpeze širokog osmijeha lijepa Berguzar u objavi poručuje: “Podsjećam vas na ono što je Cemal Sureya rekao”. Oko 150.000 fanova već je obilježilo post lajkom na Instagramu. Inače, Cemal Sureya čije je pravo ime Cemalettin Seber, poznati je turski pisac koji je pisao poeziju punu ljubavi i empatije.

Doručak mora imati veze sa srećom – poručili su u komentarima njeni fanovi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

??? #bergüzarkorel

Objavu dijeli BerguzarKorellFanClub (@berguzarkorellfanclub)

Superpopularni glumački par, Berguzar Korel i Halit Ergenc (50), prije nekoiliko mjeseci dobio je drugo dijete, sina Hana, a osim njega imaju i sina Alija.

Berguzar često u objavama podijeli s javnošću i čari majčinstva.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

eylül ?

Objavu dijeli Berguzar Korel (@berguzarkorel)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh