Film i TV

Poginuli na licu mjesta – Tragična smrt bivših učesnika rijalitija potresla je region

Veliki gubitak!

Saobraćajna nesreća - Screenshot

Dva mjeseca nas dijeli od trinaestogodišnjice tragične smrti, troje učesnika rijalitija “Veliki Brat”, Zorice Lazić, Stevana Zečevića Zeke i Elmira Kuduzovića, prenosi “Alo!“.

Njihovi mladi životi prekinuti su nakon kobne saobraćajne nesreće.

Nesreća se dogodila na šabačkom putu u naselju Ušće kada je automobil “citroen C 4”, kojim je upravljao Kuduzović, uslijed neprilagođene brzine izletio iz krivine, prevrnuo se na krov i sletio u reku Vukodraž, nekoliko kilometara od termoelektrane “Nikole Tesla”. Sudeći prema tragovima kočenja na licu mjesta, Kuduzović je u krivini na kojoj je bilo dosta leda, umjesto da uspori, dodao gas i u potpunosti izgubio kontrolu na automobilom.

Zorica Lazić, Stevan Zečević Zeka i Elmir Kuduzović – Screenshot

Te 2007. godine rijaliti Veliki brat završen je prije vremena.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh