Film i TV

RAZVODI SE NAJLJEPŠI TURSKI GLUMAC! Ovo je pravi razlog propasti njegovog braka

Žene uzdišu za njim i dalje

Burak Ozdživit, koji je žensku populaciju osvojio ulogom Bali Bega u seriji “Sulejman Veličanstveni”, razvodi se od supuge Fahrije Evdže.

Kako turski mediji navode, par nikako ne može da prevaziđe nesuglasice, a Fahrije je navodno zapala u depresiju nakon smrti oca koji se dugo borio sa rakom želuca.

Iako je Burak preuze celokupnu brigu o njihovom sinu, zbog njene depresije, nije ga poslušala da ode kod psihologa. Najveći problem je i nastao oko vaspitanja njihovog sina.

Glumac nema više snage da se bori sa ženinim čestim depresijama i neslaganjem oko vaspitanja deteta, pa je odlučio da zatraži razvod. Ipak, Fahrije je spremna na sve da spase brak, čak je odlučila i da napravi pauzu u svojoj karijeri i posveti se samo porodici, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh