Film i TV

Kćerku je dobila u 52. godini, a sada je postala socijalni slučaj – čuvena Salveta progovorila o problemima sa kojima se susreće

“Sedam mjeseci ne radim i naravno da je korona uticala…”

Ljiljana Jakšić - Kurir.rs

Glumica Ljiljana Jakšić poznatija kao Salveta, postala je majka u 52. godini, a sada je otkrila da već sedam meseci nije radila.

– Sedam meseci ne radim i naravno da je korona uticala. Nevjerovatna mi je priča, kao da sam u zoni sumraka iz koje nikako da se probudim. Došla sam večeras u Skadarliju da obiđem restorane. Još uvijek su svi jako stegnuti, ali je bliže tu nada da će se ovo sve završiti. Jako svi vjeruju da ćemo uskoro početi normalno da živimo i srce mi zaigra kada čujem ovu muziku. Draga mi je ova kaldrma, nikada se nisam saplela. Nekada se djevojke namjerno sapletu da bi ih ponio momak – rekla je Ljiljana u emisiji “Premijera – Vikend sprecijal” i dodala:

– Nisam upućivala apele, bilo je uplaćemo nekih 90 hiljada za prva tri mjeseca, a onda smo postali socijalni slučajevi, sticajem okolnosti. To ti je kad ti život da limun, a napraviš limunadu. Desilo mi se da je advokatska kancelarija napravila donaciju za igranje moje predstave o Skadarliji za čitavu narednu godinu i ja ću u kući Đure Jakšića igrati – priča glumica.

Ljiljana je prije 6 i po godina postala majka djevojčice Darije, a sada je njena kćerka krenula u prvi razred, što je za glumicu jedna od najljepših stvari u životu.

– Ona je sada pošla u školu. Ona je bila uzbuđena, ja sam bila uzbuđena. To je jedan od meni najsvečanijih momenata u životu. Prvi je kada su mi je donijeli u porodilištu. Ja sam se jako radovala kada su rekli da kreću u klupe, ide svakodnevno u školu – rekla je Ljiljana u pomenutoj emisiji, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh