Film i TV

Upalo lice i nove bore – Voljeli ste Žižu Stojanović i njene provale – Glumica se pritajila, a evo gdje je sada i kako izgleda

U rijalitiju je imala prave bisere…

Žiža Stojanović - Screenshot

Glumica Žiža Stojanović je bila jedna od učesnica rijaliti programa “Zadruga”, a njen boravak, kao i pehovi koje je u Beloj kući se i dan danas prepričavaju. Naime, glumica je mnoge zasmijavala svojim pričama i onim što je radila, a nakon izlaska iz rijalitija nismo imali prilike često da je vidimo, piše “Informer“.

Njoj je u posjetu došla bivša rijaliti cimerka, pjevačica Milica Milisavljević Dugalić, a njihovo druženje je obilježio i selfi. U nastavku možete pogledati koliko se Žiža promijenila i da li je u međuvremenu dobila koju novu boru.

– U posjeti kod meni drage gospođe Žiže Stojanović. Pričamo o svemu pa i o zadrugarima. Vječita tema lojalnost? – napisala je Milica, a ispod fotke su dobile veliki broj lajkova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh