Film i TV

Pamtite je ovakvu, a kada vidite kako je Riska izgledala u mladosti, ostat ćete i bez riječi

Njene uloge mnogima su ostale u lijepom sjećanju…

Radmila Savićević - Screenshot

Radmila Savićević, jedan od najvećih glumačkih dragulja njenog rodnog Kruševca, uživala je beskrajnu naklonost publike, prije svega zahvaljujući ulogama u serijama Kamiondžije, Pozorište u kući i Srećni ljudi, piše”Novi“.

Njene uloge mnogima su ostale u lijepom sjećanju prije svega jer je u drugoj fazi svoje karijere harizmatična Radmila igrala uglavnom majke i bake, starije žene iz naroda kojima je najvažnije da je stomak pun i da su djeca nasmijana.

“Riska od Ristane. Vriska će tek da nastane”, glasi jedna od čuvenih replika Radmile Savićević iz serije “Srećni ljudi”. A ko nije volio da gleda i sluša čuvenu Risku čija će vas slika iz mladosti – znamo, oduševiti.

A nadimak Radmile Savićević bio je Vuka i Rada. Čuvena glumica iz Kruševca koja se prije braka sa glumcem Božidarom Savićevićem prezivala Milenković, bila je a i ostala jedna od omiljenih glumica na prostorima bivše Jugoslavije.

Do te pozicije dovela ju je uloga u hit seriji “Srećni ljudi”, ali i brojne kultne uloge u serijama i filmovima “Kamiondžije”, “Paja i Jare”, “Bolji život”, “Pozorište u kući”.

Sada ćemo vam pokazati kako je Radmila izgledala u mladosti.

Objavljuje Radmila SavicevicPetak, 13. listopada 2017.

Radmila Savićević – Screemshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh