Film i TV

Sloboda Mićalović objavila fotku na kojoj je gola s muškarcem u krevetu

Na fotografiji se nalazi i njen partner iz pomenute serije Miodrag Miša Dragićevićkom

Sloboda Mićalović - Instagram

Sloboda Mićalović je danas iznenadila svoje pratioce na Instagramu, kada je objavila fotografiju na kojoj je naga.

Da ne bi pogrešno shvatili, ništa na fotografiji ne izgleda vulgarno, jer je ista nastala na snimanju serije “Čizmaši”, koja se emitovala prije dvije godine na RTS-u

Na fotografiji se nalazi i njen partner iz pomenute serije Miodrag Miša Dragićevićkom kom mnogi muškarci sigurno zavide na privilegiji da bude u krevetu sa Slobodom.

Serija “čizmaši” snimljena je po istoimenom romanu Dragoslava Mihailovića u svega 12 epizoda.

Da ne bi pogrešno shvatili, ništa na fotografiji ne izgleda vulgarno, jer je ista nastala na snimanju serije “Čizmaši”, koja se emitovala pre dve godine na RTS-u.

Nije poznato da li je Mićalovićka ovom objavom htjela da najavi nešto novo, kao što bi mogle biti nove epizode ili je istu postavila samo kao lijepo sjećanje na snimanje, tek kako lijepa glumica, koja je tiha patnja mnogih muškaraca, izgleda obnažena, pogledajte u nastavku, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh