Film i TV

Lijepu glumicu optužuju za tragičnu smrt njenog dečka, život joj se pretvorio u pakao

BOLIVUDSKA glumica Rhea Chakrabory privedena je na policijsko ispitivanje zbog moguće povezanosti s tragičnom smrću njenog dečka, glumca Sushanta Singha Rajputa, piše BBC.

Rhea Chakrabory - Instagram

Rajput (34) je pronađen mrtav u svom stanu u Bombaju u lipnju ove godine, a policija je potvrdila da se radi o samoubojstvu.

Njegova je obitelj prijavila Rheu policiji optuživši je da ga je ohrabrivala u namjeri da si oduzme život.

Budući da je Rajput bio velika zvijezda u rodnoj Indiji, njegova je smrt bila medijski popraćena, a detalji iz njegove veze s Rheom su također izašli u javnost.

Par je prohodao u ljeto prošle godine, a u decembru 2019. počeli su zajedno živjeti. Samo sedmicu dana prije njegove smrti, Rhea se vratila roditeljima.

Nakon što je preminuo, indijski mediji raspisali su se o tome da je imao problema s mentalnim zdravljem, a onda se u fokusu javnosti našla Rhea. Medijska hajka se intenzivirala nakon što ju je Rajputov otac tužio. On tvrdi da njegov sin nije imao nikakvih psihičkih problema, a Rheu je između ostalog, optužio da je ukrala novac njegova sina.

Glumicu također tjednima razvlače po društvenim mrežama gdje je korisnici nazivaju “lovkinjom na bogatstvo”, te pišu kako je Rajputa navukla na drogu i dovela ga do samoubistva.

Rhea je porekla sve optužbe, a u njenu su obranu stali brojni bolivudski glumci koji su prozvali indijske novinare, tvrdeći da provode mobing nad glumicom.

“Linčujete ljudsko biće i prije nego što mu se dokaže krivnja. Iskreno se molim da vas sustigne karma”, napisala je glumica Tapsee Pannu na društvenim mrežama.

Uhićen je i Rhein brat zbog navoda da je imao veze s drogom za koju se sumnja da je povezana s Rajputovom smrću.

View this post on Instagram

Still struggling to face my emotions.. an irreparable numbness in my heart . You are the one who made me believe in love, the power of it . You taught me how a simple mathematical equation can decipher the meaning of life and I promise you that I learnt from you every day. I will never come to terms with you not being here anymore. I know you’re in a much more peaceful place now. The moon, the stars, the galaxies would’ve welcomed “the greatest physicist “with open arms . Full of empathy and joy, you could lighten up a shooting star – now, you are one . I will wait for you my shooting star and make a wish to bring you back to me. You were everything a beautiful person could be, the greatest wonder that the world has seen . My words are incapable of expressing the love we have and I guess you truly meant it when you said it is beyond both of us. You loved everything with an open heart, and now you’ve shown me that our love is indeed exponential. Be in peace Sushi. 30 days of losing you but a lifetime of loving you…. Eternally connected To infinity and beyond

A post shared by Rhea Chakraborty (@rhea_chakraborty) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh