Film i TV

Dragan Marinković Maca iskreno o rijalitiju: “Dok se ne desi ubistvo, neće se smiriti”

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca je u jednoj emisiji komentarisao neke pojmove, osobe koje su vezane za njega i njegov život.

Dragan Marinković Maca - Twitter

U jednom trenutku dotaklo se teme rijalitija.

Dragan Marinković je bio u rijaliti programu. Normalno, uzeo novčanice dva puta. Veliki brat, prelijepo jedno životno iskustvo. To su prelijepa iskustva, na kraju i Ben Aflek je bio tamo, nemam ja taj problem – rekao je Dragan Marinković Maca i nastavio:

Sad, jesam (li) ja bolestan koji uzima pare, ili ti koji me džaba gledaš? I još platiš program. Tako da je to vrlo onako, upitna stvar, ko je tu veći bolesnik. Tu ulaze ljudi koji se suštinski ne znaju… Sad je samo se*s, kao da se drugi je*u. I ko će kome, a mislim dok se ne desi ubistvo, da se neće smiriti, a nije nemoguće – naveo je on, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh