Film i TV

Žao mu je što je popustio “muškim hormonima” – Muzičar o preljubi koja ga je koštala braka sa prelijepom glumicom

Muzičar se izvinio svojoj supruzi i njihovoj porodici zbog svega što su pretrpjeli njegovom krivicom!

Doris Pinčić i Boris Rogoznica - Instagram

Hrvatska glumica i voditeljica Doris Pinčić potvrdila je putem svog Instagram profila široj javnosti da se razvodi od svog supruga Borisa Rogoznice. Nedugo nakon toga, muzičar je negirao da se njihov brak raspao zbog treće osobe, ali izgleda da nije bio baš potpuno iskren.

U novom intervju, Rogoznica je potvrdio da je povredio sada već bivšu suprugu i porodicu.

Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišćeni su i zloupotrebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku lične slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku grešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju porodicu i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana ― za hrvatski “Story” rekao je zadarski kantautor, 33-godišnji Boris Rogoznica, nakon što je u medije dospjela njegova intimna prepiska sa 36-godišnjom Alex Ognjenom.

Aleks se predstavlja kao kantautorka, organizatorka humanitarnih akcija, dizajner, televizijska i radijska voditeljica, a za medije je otkrila vrlo intimne razgovore s Rogoznicom, koji su trajali nekoliko mjeseci, a u kojima Boris nije krio svoje namjere.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

HUMANITARNA AKCIJA: skupljam donacije za beskućnike. Potrebna im je hrana koja se ne kvari brzo (dakle u konzervama, voda, lijekovi koji idu bez recepta (protiv bolova, upala, gripe, prehlade, vitamini te flastere, zavoje i medicinski alkohol). Sve ostalo je i više nego dobrodošlo. ……………….Radi primopredaje se javite meni ili udruzi Fajter. Novčane donacije molim da idu njima jer ja novac NE uzimam. Hvala svima, od srca. ❤ Ne zaboravite, njima je pomoć potrebna cijelu godinu, a ne samo za Božić. ❤ ………………………………………. #beskućnici #pomoc #pomoć #pomaganje #help #donacije #hrvatska #croatia #zagreb #donations #raining #charityevent #charity #love #compassion #empathy #empatija #alexognjena #hathor

Objavu dijeli Alex Ognjena ??? (@alexognjena)

Doris se nije oglašavala ovim povodom, ali je na proljeće objavila da se razvode, kao i da se to ne tiče nikog do njihove porodice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh