Film i TV

Milica Pavlović o ulozi ubijene Jelene: “Scenario sam u dahu pročitala, ništa nije kako izgleda”

– Veoma sam nestrpljiva da krene snimanje serije, spremna sam da se potpuno prepustim ovom projektu – kaže Milica.

Milica Pavlović - Screenshot

Milica Pavlović dobila je ulogu Jelene Marjanović, u seriji “Pevačica” koja počinje da se snima za nekoliko dana.

Mlada zvijezda za “Telegraf” kaže da je informacija tačna, te da je u dahu pročitala scenario i da je vrlo nestrpljiva.

– Moram da priznam da sam veoma euforična i uzbuđena zbog toga što sam postala dio ekipe serije “Pevačica”. Svakako, imponuje mi što je vanserijski Gaga Antonijević odlučio da mi ukaže povjerenje i dodjeli mi tako ozbiljnu i zahtjevnu ulogu, a ja ću dati sve od sebe da to povjerenje i opravdam – kaže nam Milica.

– Za sada ne mogu da iznosim detalje vezane za seriju i moju ulogu, ali scenario je nevjerovatno uzbudljiv i pun raznih preokreta da sam ga ja pročitala u jednom dahu. Ova serija će biti nešto potpuno novo i drugačije na našim prostorima, i sigurna sam da će publici otvoriti neke nove vidike, jer ništa nije onako kako izgleda. Veoma sam nestrpljiva da krene snimanje serije, spremna sam da se potpuno prepustim ovom projektu – poručuje Pavlovićeva.

– Da Milica prelijepo pjeva to smo svi znali, ali nas je beskrajno oduševila i iznenadila svojim glumačkim talentom kakav se ne sreće često. Nije ni čudo što je i ranije dobijala ponude za filmske projekte – rekao je ovim povodom Predrag Gaga Antonijević.

Podsjetimo, Jelena je ubijena 2. aprila 2016. godine.

Njen ubica još uvijek nije pronađen.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh