Film i TV

TV zvijezda pronađena mrtva u hotelu sa pet zvijezdica: Kraj nagog tijela pronađena haljina i tašnica, a užasnu istinu o njenom životu niko nije znao

Tijelo Ane Ambartsnian pronađeno je jutros u luksuznom hotelu Petar I u Moskvi.

Ana Ambartsnian - Instagram

Riječ je o slavnom TV psihologu koja je riješavala intimne probleme Rusa, družila se samo sa bogatima, a kako se ispostavilo nije imala tako sladak život, piše “Žena“.

Anino tijelo pronašli su radnici hotela, a mlada žena (26 godina), prema izvještajima bila je već osam sati mrtva. Njeno tijelo bilo je na krevetu, a na podu je bila mala crna haljina i Prada tašnica.

O Aninoj popularnosti govori i činjenica da je njen Instagram profil imao više od 370.000 pratilaca, a i ako je bila psiholog po profesiji za sebe je tvrdila da je vidovnjak.

“Mogu da podignem bilo koga sa koljena”, pričala je, što se očigledno dopalo bogatim Rusima koji su joj poklanjali vrijedne stvari poput skupocijenih automobila. Tako je na poklon dobila “bentlija” i “aston martina”. Bila je u braku sa Ruslanom, poznatim poslovnim čovjekom u Rusiji.

Ipak, to nije bilo dovoljno, jer je Ana bila u dugovima, kako je otkrio njen advokat. Zvali su je i po 20 puta dnevno, a Ana je govorila da su bili veoma agresivni.

Kobne večeri sa Anom je u apartman ušao nepoznati muškarac za kojim sada policija traga.

Osim toga, policija ispituje i da li njena smrt ima veze sa tabletama koje su joj pronađene u tašni, a za koje nije imala recept.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh