Film i TV

Glumica iz poznate serije preživjela veliku tragediju: Kako danas izgleda

Meksičku glumicu Žaklin Brakamontes pamtimo po ulozi Maribel iz poznate latinoameričke serije “Rubi”, koja je ljepotom osvojila Balkan.

Rubi - Screenshot

Žaklin je igrala ulogu dobre djevojke, kojoj je najbolja drugarica otela dečka, a njenom ljepotom bio je oduševljen cijeli Balkan. Ipak, ni danas se nije mnogo promijenila i važi za jednu od najljepših žena. Veoma mlada je ušla u svijet šou biznisa, a 2003. godine se okrenula telenovelama, a prije toga je pobedila na izboru za Mis Meksika, prenosi “Srbija Danas“.

Uloga koja ju je proslavila je pomenuta Maribel, a potom su uslijedile serije kao što su “Magična privlačnost”, “Slomljeno srce”, “Ružna Leti” i mnoge druge.

Čuvena Maribel je danas udata žena, a sa svojim suprugom ima ukupno petoro djece, ali su doživjeli i tragediju kada je nosila blizance, rodila je jednu djevojčicu kojoj je dala ime Žaklin, dok je druga beba uslijed komplikacija sa disajnim organima preminula.

Mnogi komentarišu da joj majčinstvo godi i da ona izgleda bolje nego ikad:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh