Film i TV

ŽENE SU GLEDALE ŠPANSKE SERIJE SAMO ZBOG NJEGA I LUDJELE ZA NJIM: Danas izgleda još brutalnije

Rulli i dalje snima sapunice te rijetko kada ima ‘pauzu’ između angažmana.

Sebastian Rulli - Screenshot

Sebastian Rulli, fatalni argentinski glumac koji je imao uloge u brojnim serijama ovih je dana proslavio 45. rođendan. Neke od njih, kao što su ‘Strast’, ‘Usprkos svemu’ te ‘Rubi’, bile su odlično prihvaćene i kod nas. Rulli je završio studij poslovne administracije, a onda je shvatio da se ipak ne želi baviti tim zanimanjem.

Otišao je na putovanje po Evropi i usput se počeo baviti manekenstvom. Preselio se u Meksiko gdje je počeo ići na satove glume i 2004. dobio ulogu u telenoveli ‘Rubi’, koja ga je učinila popularnim i traženim. Žene su za njim bile lude, a ako je suditi po komentarima ispod objava na društvenim mrežama, neke mu pišu još uvijek i hvale njegov talent.

Sebastian Rulli – Screenshot

Rulli i dalje snima sapunice te rijetko kada ima ‘pauzu’ između angažmana. Bio je u braku s glumicom i voditeljkom Cecilijom Galliano (38) od 2007. te su dobili sina Santiaga (10). Međutim, ljubav je pukla 2011., a Argentinac nije dugo tugovao. Upoznavao je brojne dame, a od 2014. je u vezi s francusko-meksičkom glumicom Angelique Boyer (32) koja je poznata po ulozi u seriji ‘Rebelde’. Upoznali su se godinu ranije na snimanju jedne sapunice, prenosi “24sata“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh