Film i TV

Ubio se slavni producent skočivši sa 27 sprata zgrade

Steve Bing, producent i otac djeteta glumice Elizabeth Hurley, 18-godišnjeg Damiana Hurleyja, ovog vikenda preminuo je u 55. godini života.

Steve Bing - Screenshot

Malo je reći da je javnost ostala šokirana tom vijesti, naročito nakon što se doznalo da je Bing izvršio samoubistvo skočivši sa 27 sprata zgrade u Los Angelesu.

Prema izjavama izvora bliskih Steveu Bingu, producent je navodno postao jako depresivan zbog samoizolacije i karantina, kao posljedice pandemije koronavirusa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Happy 18th to the light of my life @damianhurley1 ❤️❤️???

Objavu dijeli Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Bing svoje bogatstvo doslovno je naslijedio. Radi se o 600 miliona dolara koje mu je ostavio njegov djed, nakon čega je on odmah napustio fakultet.

Isprva je pisao scenarije, a onda se prebacio u producentske vode početkom 2000-ih godina, kada je sa Sylvestarom Stalloneom napravio remake filma “Uhvatite Cartera”.

Godine 2002. dobio je sina Damiana Charlesa sa glumicom Elizabeth Hurley, ali očinstvo je isprva negirao tvrdeći kako su u 2001. imali otvorenu vezu.

No, DNK test potvrdio je da je Steve otac Damiana Charlesa, prenosi “Faktor“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh