Film i TV

Kako izgleda kćerka Monice Bellucci

Kćerka Monice Bellucci i Vincenta Cassela nije se pojavljivala u javnosti, niti se o njoj pisalo u medijima.

Monica Bellucci - Atma.hr

No, čini se kako će se to odsada promijeniti. 15-godišnja Deva Cassel novo je zaštitno lice modne kuće Dolce & Gabbana, a zahvaljujući novoj reklami za parfem italijanske modne kuće javnost je dobila priliku vidjeti u kakvu je ljepoticu stasala mlada Deva, rpenosi “tportal“.

15-godišnja kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela postala je model za slavni dizajnerski dvojac Dolce & Gabbana, baš poput svoje majke koja i dandanas slovi za jednu od najljepših žena svijeta. I lijepa Monica je postala model s nepunih 16 godina, a njezina kći Deva Cassel odlučila je krenuti maminim stopama.

Iz Dolce & Gabbane objavili su video reklamu za novi miris Shine u kojem se pojavljuje 15-godišnja djevojčica, a ubrzo su uslijedile i oduševljene reakcije javnosti. Obzirom da djevojčica još uvijek nema svoj Instagram profil, mnogi su se tek sada uvjerili u njezinu ljepotu.

Ljepota koju je naslijedila od svoje majke i slava spoj su za uspjeh. Devu zasigurno čeka uspješna karijera modela, a hoće li se u budućnosti okušati i na filmu, preostaje nam tek čekati. Mnogi su ljepotu djevojčice usporedili s ljepotom njezine slavne majke, dok je neki smatraju čak i ljepšom od atraktivne Talijanke.

Monica Bellucci upoznala je francuskog glumca Vincenta Cassela 1996., na setu filma ‘The Apartment’. Par se vjenčao 1999., a potom su uslijedila i djeca. Deva se rodila 2004., mlađa kćer Léonie 2010. Par je objavio razvod u avgustu 2013.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh