Film i TV

Glumica Heder Loklir skinula se sa narkotika i vjerila u 58. godini

Glumica Heder Loklir vjerila se u 58. godini sa svojim dečkom Krisom Hejserom

stil

Blizak porodični prijatelj poznate glumice potvrdio je vest o veridbi magazinu Pipl.

Prema njegovim rečima, par je veren još od aprila meseca, kada su proslavili godišnjicu njene trezvenosti, nakon lečenja od alkoholizma i zavisnosti od narkotika.

Glumica je proteklih godina vodila tešku borbu sa narkoticima i alkoholom, kao i sa depresijom, a 2018. je i uhapšena kada je napravila dva prekršaja i suprotstavila se policiji u alkoholisanom stanju. Međutim, rešila je da svoj život preokrene – i očigledno u tome uspela!Zaista su srećni zajedno. Cela njena porodica, roditelji, braća i sestre podržavaju je i veoma su srećni i uzbuđeni zbog nje”, izjavio je izvor blizak glumici, dodajući da da je u ovom koraku podržava i ćerka Ava (22) koju ima iz braka sa Ričijem Samborom.

Heder i Kris su ljubav još i srednje škole, a ponovo su uspostavili kontakt pre nekoliko godina. Njihov odnos bio je nestabilan, zbog glumičine zloupotrebe alkohola i narkotika, ali je na kraju odlučila da potraži stručnu pomoć u jednoj privatnoj ustanovi za rehabilitaciju i sada je već duže od godinu dana “čista”.

Heder je prošle nedelje usklikana u Losa Anđelesu sa dijamantskim prstenom na ruci i zaštitnom maskom na kojoj piše “smejem se”,piše Stil

“Zaista je sjajno i inspirativno videti kako je Heder uspela da preokrene svoj život”, zaključio je porodični prijatelj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh