Film i TV

Jelena Perčin i Momčilo dobit će sina na zimu: “Nismo mogli ni zamisliti slađe iznenađenje”

Golupčići su usred pandemije korona virusa i nedugo nakon zagrebačkog potresa doznali da će ponovno postati roditelji.

No image - Haber.ba

Vjenčali su se u maju 2018. nakon dvije i pol godine veze, prenosi “24sata“.

Glumački par Jelena Perčin (39) i Momčilo Otašević (30) itekako ima razloga za slavlje. Kako piše “Gloria“, partneri koji već imaju kći Mašu (1) dobit će sina na zimu.

– Slađe iznenađenje nismo mogli zamisliti – rekli su za “Gloriju”.

Inače, golupčići su usred pandemije korona virusa i nedugo nakon zagrebačkog potresa doznali da će ponovno postati roditelji.

Jelena iz braka s ugostiteljem Kristijanom Babićem ima kćer Lotu. Perčin i Momčilo vjenčali su se u maju 2018. nakon dvije i pol godine veze.

Upoznali su se na snimanju serije ‘Zora dubrovačka’, a svoju privatnost trude se držati što dalje od očiju javnosti.

– Iz ljubavi možeš napraviti doslovno sve…. Iz ljubavi sam, u cijelom ludilu od posla, znao doći na sat, da se vidim s mojom Jelenom i vratiti se u neku drugu zemlju raditi – priznao je ranije Momčilo za “Azru” i dodao kako ne postoji dovoljno luda stvar koju neko može napraviti iz ljubavi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh