Film i TV

Glumac pucao u majku svog djeteta, a zatim presudio sebi

Zvijezda serije “Baskets”, 29-godišnji glumac Hagen Mills, pokušao je ubiti svoju partnericu Ericu Price u njihovom domu u Mayfieldu, nakon čega je presudio sebi. Kako prenosi britanski The Daily Mail, Mills je majku svog 4-godišnjeg djeteta upucao u prsa i ruku, no uspjela mu je pobjeći te pozvati policiju.

Hagen Mills i partnerica - Facebook

Nakon toga, Millis je presudio sebi pucavši si u glavu. U trenutku napada, u kući je bila i njihova kćerka Mila te Ericina majka, no one srećom nisu povrijeđene.

Kako stoji u policijskom izvještaju, glumac je kćerku i majku bivše partnerice držao u kući kao taoce, dok se ona nije vratila kući. Čim je došla, počeo je pucati u nju, no srećom ona je stabilno.

Hagen je odavno poznat policiji, a prije ovog incidenta bio je u zatvoru u kojem je služio kaznu zbog silovanja i sodomije prvog stepena, kao i otmice te posjedovanja metafetamina. Iz zatvora je izašao 6. maja.

Jedan od njegovih agenata kasnije je otkrio kako se s glumcem nije čuo od 2018. godine kada se on vratio u rodni Kentucky s objašnjenjem kako treba riješiti probleme koji nisu povezani s filmskom industrijom, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh