Film i TV

Glumac iz “Sumrak sage” i njegova djevojka pronađeni mrtvi u stanu

Glumac Gregori Tajri Bojs kog ste gledali u filmskom serijalu “Sumrak sage” pronađen je mrtav u stanu u Las Vegasu. Pored njega je pronađeno i beživotno tijelo njegove djevojke Natali Adepoju (27).

Gregory Tyree Boyce and Natalie - Herald Journalizm

Uzrok smrti mladog para koju su potvrdili istražitelji još nije poznat, a tijela su pronađena 13. maja u stanu u Las Vegasu u kojem su zajedno živjeli. Čekaju se nalazi obdukcije i toksikološkog veštačenja.

“Gregorijeva rođaka se probudila i primijetila da njegovog automobila još nema ispred kuće. Zabrinula se jer je tada već trebalo da bude u Los Anđelesu. Išla je da provjeri šta se događa i pronašla ga mrtvog”, otkrio je izvor, piše “FoX News”.

“Bolesna sam bez tebe. Slomljena, izgubljena i u bolu”, poručila je na Fejsbuku neutešna majka glumca koji je sa djevojkom Natali planirao da otvori restoran i bio je dosta u posljednje vrijeme okupiran time, prenosi “Žena Blic“.

Kako je dodao izvor, Gregori je živio u Las Vegasu kako bi pomagao majci, a putovao je često u Los Anđeles da bi bio uz kćerkicu i zbog posla na koji je bio veoma usmjeren, pa je dosta radio.

Publika će pamtiti kao Tajler u serijalu “Sumrak saga” u kojem je zaigrao 2008. godine, ali i kao Kauboja u “Apokalipsi” iz 2018.

Gregori Tajri Bojs koji je imao nepunu 31 godinu ostavio je desetogodišnju kćeku Alaju, njegova djevojka imala je sina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh