Film i TV

Glumac kojemu je zbog korone amputirana noga probudio se iz kome

Glumac Nick Cordero, kojemu je zbog koronavirusa amputirana noga i koji je završio na respiratoru, probudio se iz kome nakon skoro mjesec dana.

Nick Cordero i supruga - Instagram

Sretnu vijest na svom Instagram profilu podijelila je njegova supruga Amanda Kloots, koja pratitelje redovito izvještava o njegovom stanju.

“Bila sam toliko uzbuđena. Liječnik mi je javio danas da se Nick probudio. Nisam mogla vjerovati”, napisala je.

Otkrila je da je glumac još uvijek jako slab i da jedva može otvoriti oči.

“Konačno izgleda kao da će biti dobro, ali ne želim se još previše radovati jer ovo je zaista nepredvidiva situacija”, dodala je, prenosi “Index“.

Amanda je progovorila i o svemu što se događalo u bolnici. Rekla je da su liječnici Nicka morali oživljavati te da je izgubio svijest. Nekoliko dana poslije morali su mu amputirati nogu. To je liječnicima omogućilo da se fokusiraju na Nickova pluća i srce.

Glumac se uspješno oporavlja od operacije, a Amanda je rekla da se svakodnevno nadala čudu. Želja joj je bila da se Nick oporavi prije sredine lipnja kako bi mogao prisustvovati sinovom rođendanu.

Rekla je da je Nicku svaki dan u bolnici puštala snimku sinova plača kako bi ga podsjetila zašto treba izdržati i preživjeti. Čini se da joj se taj čin isplatio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh