Film i TV

Korona se prenosi s čovjeka na čovjeka, tako da na političare neće: “Poslije COVID 19 ide KOKUZ 20”

Ismet Horo, poznati bosanskohercegovački komičar, čije šaljive priče, viceve i pjesme upotpunjuju našu svakodnevicu, gostovao je sinoć na “Face” televiziji.

Ismet Horo - YouTube

“Korona je dobra – ne viđam punicu! Bijeli luk je odličan za distance, najdeš se i izbjegavaju te! Da političari daju 3 posto od svojih para za zekat i vitre, riješili bi smo krizu”, našalio se Horo gostujući na “Face“, te nastavio u svom šaljivom tonu:

“Korona se prenosi s čovjeka na čovjeka, tako da na političare neće! Bolje izolacija nego uzemljenje! Ne znaš gdje je gore – vani Korona, u kući žena!

Vidio sam tipa u haustoru, sam sebe vakciniše! Draga, odlažemo vjenačanje zbog Korone – kako ćemo odložiti ne mogu 16 mjeseci biti trudna! Panda jede deset puta dnevno, kao ja, zato je ovo pandemija!”.

Više pogledajte u priloženom videu:

https://www.youtube.com/watch?v=5UBE9Xov20Y


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh