Film i TV

Žena Toma Hanksa otkrila kako su ona i muž dobili koronavirus

Rita Wilson otkrila je kako je kako je izgledala borba s koronavirusom nakon što su ona i suprug Tom Hanks bili jedni od prvih javnih osoba koje su otkrile da su pozitivne na COVID-19 prije više od mjesec dana.

Rita Wilson i Tom Hanks - Youtube/The Star

Glumica i pjevačica otkrila je šta smatra da je izvor njihove infekcije i neke od teških simptoma koji su obilježili njihovu dijagnozu, gostujući u CBS This Morning’s.

Vilsonova je pojasnila da su njoj i Henksu rekli kako su istovremeno bili izloženi virusu iste osobe, ali da nisu znali gdje i kada se to dogodilo, jer niko od njihovih bliskih kontakata, saradnika ili porodice nije pozitivno testiran, piše “Srbija danas“.

“Australijski ljekari su nam rekli kako vjeruju da smo se zarazili ili u Americi ili tokom putovanja u Australiju gdje je Henks snimao film, a ja sam imala turneju kojom sam promovisala novi album”, kazala je Rita.

U vrijeme dijagnoze, par je bio u Australiji najmanje sedam dana, a u toj je zemlji u to vrijeme zabilježeno samo 130 slučajeva bez kontakta.

Rita je objasnila kako se osjećala veoma umorno, nelagodno i kako nije mogla da podnese da je neko dodiruje. Izgubila je čulo mirisa i ukusa. Henks nije imao tako izražene simptome.

Nakon što su 14 dana proveli u australijskoj bolnici, par je prebačen u SAD, gdje su nastavili s izolacijom, dok se nisu osjećali potpuno zdravo.

Rita je otkrila i kako im je rečeno da su sada imuni na koronavirus, te su dali krv u sklopu studije za razvijanje vakcine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh