Film i TV

Rade Šerbedžija na svom Facebook profilu recituje poeziju

Rade Šerbedžija krajem marta otvorio je svoju službenu Facebook stranicu, a za samo dvije sedmice skupio je 60 hiljada obožavatelja.

Rade Šerbedžija - Srbijadanas.com

Legendarni glumac priznao je da su ga nagovorili da, u vrijeme karantene, otvori Fejs i druži se s obožavateljima. Priznao je da jako malo zna o tehnologiji, ali je odlučio poslušati suprugu i ukazati se na Facebooku.

Šerbedžija na Facebooku radi ono što njegovi obožavatelji najviše vole – recituje poeziju, i to svaku veče. Na njegovom repertoaru su domaći i strani pjesnici, a dalo se primijetiti i da ispunjava želje obožavatelja, pišu “Nezavisne“.

“Ej ljudi u šta sam se ja upustio ? Nemam pojma o kompjuterima i jedva sam naučio otvarati poštu i ponekad poslati neko pismo.. A sad me Lenka nagovorila da otvorim svoj Facebook i da u ovim teškim vremenima govorim ljudima poeziju i pričam priče…I pristao sam naravno… Baš sam nekako posebno uzbđen i drago mi je da ste se toliki javili da vam se to sviđa… Pa, onda cemo nastaviti….. Govoriću vam Ujevića i Shakespeara i Dedića i ponekad neku od mojih pjesmica…Zajedno je lakše zar ne”, napisao je Šerbedžija.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh