Film i TV

Ozbiljno joj ugroženo zdravlje: Anđelina Džoli ne jede sedmicama

Već mjesecima se piše o tome kako je Anđelina Džoli u strašnom stanju. Prvo je u februaru ove godine američki tabloid NW magazine lansirao vijest da se glumica odlučila na drastične mjere kako bi oduzela Breda Pita Dženifer Aniston.

Angelina Jolie - Nezavisne.com

Prema njihovim tvrdnjama, otišla je “pod nož” i izdvojila čak 1.4 miliona dolara za taj zahvat. Uz to su naveli kako Anđelina koristi pilule za izbjeljivanje kože i filere i da je korigovala podočnjake. Kao da to nije dovoljno, latila se i botoksa, redovnih pilinga i zatezanja kože, a navodno je opet korigovala i nos.

Sada NW magazine tvrdi da Anđelina ne vodi samo bitku sa starenjem, već i da joj je zdravstveno stanje ozbiljno ugroženo. Oni tvrde da je početkom ove godine doživjela nervni slom, a izvor blizak glumici, je rekao kako je Anđelina toliko slaba da jedva može da stoji i da je uz česte vrtoglavice, konstantno na ivici nesvijesti. Ovome svakako pridonosi njeno uporno odbijanje hrane pa je tako do nedavno imala svega 45 kilograma. Živjela je, tvrde oni, na voću, proteinima i kafi, dok je tu i tamo pojela krišku pice. Sada pak njene asistentkinje tvrde da ne jede baš ništa, a kako su cijeli dan s njom, na svoje su oči vidjele da gotovo uopšte ne konzumira hranu posljednjih nedjelja. Pojede malo grožđa tu i tamo, a ostatak dana pije ogromne količine kafe, tvrde one, naravno, ako je vjerovati NW magazine-u.

Tabloid takođe tvrdi da premda su Bred i Anđelina nedavno udružili snage kako bi se brinuli o kćerkama Šilo i Zahari, koje su imale operacije, Anđelina je poludjela kad je čula da je Bred u nekom trenutku došao sa Dženifer da posjeti djevojke.

I dok neki tvrde da su ovo pusta naglabanja i neprovjereni tračevi, činjenica je da niko nije vidio Anđelinu već mjesecima, osim što su je paparaci uhvatili dok je posjećivala kćerke u bolnici, ali po običaju se skrivala iza ogromnih sunčanih naočala i prevelike odjeće u crnoj boji koja ne daje da se nasluti pravi izgled njenog tijela. Ipak, kako je Anđelina i prije bila sklona anoreksiji, zaista je moguće da se opet bori s istom,Express piše


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh