Film i TV

Hadžihafizbegović u samoizolaciji, posalo poruku podrške Zagrebu

Bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović na zvaničnom Twitter profilu poslao je poruku podrške Zagrebčanima nakon što je ovaj grad pogodila serija potresa.

Emir Hadžihafizbegović - Nezavisne.com

Hadžihafizbegović je priznao kako se nalazi u samoizolaciji s obzirom da je slabog imuniteta “da ga ne zahvati korona”.

“Želim samo reći da vas volim, da je cijelo Sarajevo, cijela Bosna uz vas, i da nekako svi u ovim teškim kušnjama sačuvamo dostojanstvo. Dostojanstvo je ono što nam se ne može oduzeti, isto kao i svaka uspomena, svako emitiranje ljubavi, isto kao svaki rad na sebi”, kazao je poznati glumac, prenosi “N1“.

Hadžihafizbegović je istakao da je veliki dio života proveo u glavnom gradu Hrvatske i da zbog toga “neobično voli Zagreb”.

Na kraju video poruke pozvao je sve da sa “dobrom energijom, s dostojanstvom i emitiranjem ljubavi” pobijedimo ovu “pošast i izađemo iz kušnje”.

“Vozdra”, zaključio je Hadžihafizbegović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh