Film i TV

Vratio se iz pustinje: Jared Leto nije imao pojma da svijetom hara koronavirus

Američki glumac Jared Leto je na svom Instagram profilu objasnio da je bio u pustinji, bez telefona, i da nije znao za pandemiju korona virusa.

Jared Leto - Screenshot

Naime, 48-godišnji oskarovac i muzičar proveo je nešto manje od dvije sedmice u pustinji, gdje se posvetio tzv. tihoj meditaciji, a po povratku u civilizaciju dočekao ga je, kaže, pravi šok, piše “Express tabloid“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

❤️

Objavu dijeli JARED LETO (@jaredleto)

Vau. Prije 12 dana počeo sam sa tihom meditacijom u pustinji. Bili smo totalno izolovani. Bez telefona, bez komunikacije i tako dalje. Nismo imali ideju šta se dešava van ‘ustanove’.Juče smo izašli u veoma drugačiji svijet. Jedan koji je promjenjen zauvijek. Um zastaje, najmanje rečeno. Dobijam poruke od prijatelja i porodice širom planete i saznajem šta se dešava. Nadam se da ste vi i vaši dobro. Šaljem pozitivnu energiju svima. Ostanite unutra (kod kuće). Ostanite bezbjedni – napisao je glumac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh