Film i TV

Poznata glumica potvrdila da je zaražena virusom

Bondova djevojka, glumica Olga Kirilenko, potvrdila je da je zaražena virusom korona.

Olga Kirilenko - Instagram

Pandemija virusa korona zahvatila je svijet, a glumica je potvrdila da je u izolaciji.

“Zaključana sam kod kuće, pošto je test na virus korona bio pozitivan. Zapravo sam bolesna već nedjelju dana. Temperatura i iscrpljenost me najviše muče. Brinite o sebi i shvatite ovo ozbiljno,” napisala je ona, pišu “Nezavisne“.

Olga je ruskog porijekla, ima francusko državljanstvo i deset godina je živjela u Londonu, ali sada nije precizirala gdje se nalazi niti kako se zarazila.

Prelijepa glumica igrala je u filmu “Quantum of solace”. Ljubitelji serijala o Džejmsu Bondu nedavno su saznali da je premijera novog filma “No time to die” odložena zbog virus korona.

Kirilenko nije jedina iz svijeta glume koja je zaražena ovim virsom. I glumac Tom Henks je prije nekoliko dana objavio da se bori sa virusom, zajedno sa suprugom Ritom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh