Film i TV

Oglasio se Tom Hanks nakon što je obolio od korona virusa

Holivudski glumac Tom Hanks i njegova supruga, glumica i pjevačica Rita Vilson, oboljeli su od korona virusa.

Tom Hanks - Indiewire.com

Hanks se danas oglasio na svom Instagram profilu porukom kojom zahvaljuje ljudima na podršci koju mu pružaju, piše “Telegraf“.

Rita i ja želimo da zahvalimo svima koji brinu o nama. Imamo Covid-19 i u izolaciji smo kako ne bismo nikoga više zarazili. U našoj blizini ima ljudi kod kojih bi to, ukoliko ih zarazimo, moglo preći u ozbiljnu bolest – napisao je Henks i dodao:

Idemo dan po dan. Postoje stvari koje svi možemo uraditi kako bismo ovu situaciju prebrodili, tako što ćemo pratiti savjete stručnjaka i brinuti jednu o drugima. I zapamtite, uprkos svim trenutnim događajima, nema plakanja u bejzbolu.

Hanks je rekao da su on i Rita bili u Australiji, da su se “osjećali pomalo umorno, kao da imaju prehladu i neke bolove u tijelu“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh