Film i TV

Savjet Jennifer Aniston koji bi svako u 30-im godinama trebalo da posluša

Njen privatni život postao je praktično medijska senzacija te 1998. godine kada je počela da se zabavlja sa Bradom Pittom, a pogotovo nakon 2005. kada se par razveo.

Jennifer Aniston - Harpersbazaar.com

Iako je Jennifer popularnost stekla kao zvijezda serije Friends i većini omiljena junakinja Rachel Green, činjenica je da pod budnim okom javnosti nije bila dok se u njenom ljubavnom životu nije pojavio jedan od najpoželjnijih muškaraca i ujedno jedan od najpopularnijih glumaca današnjice – Brad Pitt, prenosi “Elle“.

Tokom tog perioda, pogotovo tokom perioda razvoda, glumica se teško nosila ne samo sa teretom slave – sa kojim ne možemo da se poistovjetimo, već sa onim svakodnevnim strahovima i nesigurnostima kroz koje svi mi u periodu 30-ih godina prolazimo i sa kojima i te kako možemo da se poistovjetimo.

Donijeti velike i konačne odluke, te okrenuti nove stranice u ovim godinama, neke su od najhrabrijih i najtežih stvari kroz koje je većina prošla ili će tek proći.

Ono što je Jennifer naučila tada, a što je spoznala tek kasnije životna je lekcija koju bi svi trebalo da primjenimo.

U intervjuu koji je nedavno dala za Glamour magazine, 51-godišnja zvijezda osvrnula se na čitav svoj period odrastanja i sazrevanja.

Kao tinejdžerka sebi bih savjetovala da se ne trudim baš toliko da zadovoljim sve. Da obratim pažnju na svijet oko sebe. Da idem redovno na časove i radim domaći. 20 – godišnjoj sebi savjetovala bih da se ne uzrujavam toliko oko svega“, bila je iskrena poznata glumica.

Međutim, savjet koji bi dala 30-godišnjoj sebi, onaj je koji bi svi trebalo da poslušamo. Bez obzira u kojim godinama se nalazimo, ali svakako najbolje baš ukoliko smo u 30-im, jer ovo su godine u kojima imamo bolje razumjevanje o sebi samima i stvarima koje želimo za sebe i svoju budućnost.

Idi kod psihologa. Očisti sva sr… Riješi se svih toksičnih stvari u svom životu. Utišaj svu buku koja te remeti. Razumi sebe. Upoznaj sebe sa samom sobom“, zaključila je Jennifer Aniston.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh