Film i TV

Šeron Stoun: “Ni najskuplja kozmetika i najskuplja frizura ne mogu ženu učiniti lijjepom”

Najsvetlije, najzanimljivije žene su one iza čijeg života stoje usponi i padovi.

No image - Haber.ba

1) “Zaista lepa žena uvek je ljubazna prema drugim ženama i ljudima uopšte. Ne prihvata rivalstvo, inrigre i zlobu.”

2) “U Kaliforniji 400 hiljada farbanih plavuša živi sa istim nosevima, džinovskim usnama, sa implantima u orazima i sa snežno belim zubima. I kome je ovo privlačno?”

3) “Plastična hirurgija nije moj izbor, ali ne krivim žene koje tome pribegavaju. Ako vas to čini srećnima – zašto da ne?”
4) “Ni najskuplja kozmetika i najskuplja frizura ne mogu ženu učiniti lepom. Najsvetlije, najzanimljivije žene su one iza čijeg života stoje usponi i padovi.”

5) “Ava Gardner bila je najlepša žena na svetu. Zašto? Nikad na sebe nije ništa ugradila. Izgledala je kao žena i nikad nije pokušavala da izgleda kao devojčica.”
6) “Izraz lica žene je mnogo važniji od njene odeće
7) “Žena ne treba da preuzme odgovornost za sve na svetu.”

8) “Nikad nisam postavljala pitanje da li sam lepa ili nisam. Ali znam jedan magični trik: sposobnost stvaranja iluzije privlačnosti. Kad žena uđe u prostoriju, prisutni ne reaguju na njenu lepotu, već na snagu i nergiju koja dolazi od nje.”
9) “Živim sa istim dojkama ceo život!

10) “Ako ste pametni, bićete lepi. Nema ružnih. Neko je lep popur ruže, a neko poput kaktusa.”
11) “Bolje je biti potpuno sam nego osećati se usamljeno pored pogrešne osobe!”
12) “Žene možda glume orgazam, ali muškarci glume veze.”
13) “U krevetu najviše volim da čitam scenario”,piše Infpult
14) “Muškarci su poput miskera. Uvek vam je potreban jedan, ali nikad vam nije jasno zašto!” 15) “Devojke se često pretvore u one muškarce za koje su jednom sanjale da se udaju.” 16) “Nikad ne idite u krevet sa nekim ko ima više problema od vas.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh