Film i TV

Meghan nude 5 miliona dolara za 5 sekundi da se vrati u Suits, fanovi zbunjeni

Nakon što je nedavno u javnost procurila informacija da vojvotkinja od Susse*a Meghan Markle želi glumiti u filmu o superherojima, sada se počelo pisati i o njenom povratku u seriju Suits, u kojoj je glumila lik Rachel Zane prije nego što se udajom za princa Harryja morala odreći svoje glumačke karijere.

No image - Haber.ba

Princ Harry i Meghan krajem ovog mjeseca odstupit će s kraljevskih dužnosti, a Meghan je već počela kovati planove za budućnost u kojoj neće biti ograničena strogim kraljevskim zabranama i pravilima. Za povratak u seriju Suits već su joj bili ponudili honorar od milion dolara, ali vojvotkinja nije obznanila je li tada prihvatila ponudu.

Iako je serija završila s emitiranjem, njemačka kozmetička tvrtka Biotulin otišla je korak dalje i ponudila nevjerojatnih 5 milijona dolara za svakih 5 sekundi Meghaninog ponovnog pojavljivanja u seriji. Poznato je da se Meghan i u privatnom životu često koristi njihovim proizvodima, ali mnogima je nejasno zašto joj nude honorar ako je serija privedena kraju, prenosi “Index“.

Ponudu za Meghan objavili su javno na svom Twitter profilu i pozvali NBC Universal da razmotre s Meghaninim menadžerom ponovno pojavljivanje u seriji Suits.

“Ova objava nema smisla. Prvo, serija Suits se emitirala na USA Networku. Drugo, serija je završila. Kako joj možete ponuditi novac za seriju koja više nije u produkciji?” upitao je jedan komentator.

Jedan od izvora blizak vojvotkinji rekao je da već postoje planovi kojima se nastoji osigurati velika uloga za Meghan. Nije otkrio planira li Meghan prihvatiti ponudu i hoće li se serija možda vratiti na male ekrane.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh