Film i TV

Zakazan specijal: “Prijatelji” ponovo na ekranima

Mislimo da će ovaj specijal okupiti i “Prijatelje” ali i objediniti stare i nove fanove, rekao je Rili

Prijatelji - Agencije

Specijalno okupljanje popularnih “Prijatelja”, Monike, Rejčel, Fibi, Rosa, Čendlera i Džoija zvanično je zakazano na kanalu “HBO Max”, piše “Independent”.

Dejvid Švimer (David Schwimmer), Kortni Koks (Courteney Cox), Dženifer Aniston (Jennifer Aniston), Metju Peri (Matthew Perry), Lisa Kudrou (Lisa Kudrow) i Met Leblank (Matt LeBlanc) vratiće se u program, prenosi “Avaz“.

– Pretpostavljam da ćemo ovu “epizodu” moći da nazovemo onom gdJe su svi ponovo zajedno. Ovaj specijal gdJe su Dejvid, Kortni Dženifer, Metju, Lisa i Met zajedno, biće emitIran uz “biblioteku” epizoda Prijatelja – navodi Kevin Rili (Riley), direktor sadržaja “HBO Maxa”.

Kako je kazao, “Prijatelja” je postao svjestan kad je serija bila u ranim fazama razvoja i tada je imao priliku raditi na seriji.

– Oduševio sam se jer se “Prijatelji” gledaju iz generacije u generaciju. Mislimo da će ovaj specijal okupiti i “Prijatelje” ali i objediniti stare i nove fanove – rekao je Rili.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh