Film i TV

PAO U NESVIJEST KADA JE UŠAO U BIJELU KUĆU, VODITELJ ZGROŽEN NEHIGIJENOM, OGLASIO SE I JAVNO PORUČIO SRBIMA: “Ima jedna bolest..”

UImaginarijum je ušao voditelja Maca koji je blago rečeno bio šokiran stanjem Bijele kuće. On je trebalo da stane iza pulta u kuhinji Bijele kuće, kako bi vodio igricu koju je organizovao Veliki šef, ali nije znao gdJe da stane od nereda.

-Šta je ovo? Ima jedan virus, zove se Korona, to je ništa za vas! Ovaj rak sklonite odavde! Šta je ovo, jarane? – vikao je voditelj,piše Novi.

Više puta se potezala tema o nehigijeni u Imaginarijumu, pa mnogi komentarišu da je Bijela kuća u haotičnom stanju. Da li će Veliki šef organizovati “generalku” nakon ove opaske voditelja, ostaje da vidimo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u klipu ispod teksta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh