Film i TV

Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni: Predstava prekinuta, gledaoci napustili salu

Srbijanskom glumcu Sergeju Trifunoviću pozlilo je usred predstave “Utopljena duša” u Beogradskom dramskom pozorištu, a uslijed toga gledaoci su morali da napuste salu.

Sergej Trifunović - Novosti.rs

Predstava koju je režirao Boban Skerlić trebalo je da bude održana u Beogradskom dramskom pozorištu, ali je poslije svega desetak minuta jedan od glavnih glumaca Sergej Trifunović izašao sa scene, uslijed čega je predstava prekinuta.

Ostali glumci su takođe izašli sa scene, a posle nekoliko minuta saopšteno je da se Trifunović ne osjeća dobro. Trifunović je izašao na predstavu pod visokom temperaturom.

– Predstava je prekinuta jer se Trifunoviću tokom izvođenja slošilo. Za sada nemamo informacije šta je uzrok tome – rekli su iz Beogradskog dramskog pozorišta. Oni dodaju da se ne zna da li će još dva izvođenja ove predstave zakazana za ovu nedjelju biti otkazana i da to zavisi od glumčevog stanja.

Sergej je za “Blic” kratko prokomentarisao kako se oseća.

Loše mi je, u krevetu sam. Molim vas da se čujemo sutradan – kazao je Trifunović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh